Onafhankelijk specialisme op ieder niveau

Met 15.000 aangesloten bedrijven en 75 jaar ervaring kunnen we binnen de gehele logistieke keten en exportwereld onafhankelijke, praktische en uitvoerbare adviezen bieden.

Of het nu gaat om de nieuwbouw of herinrichting van je magazijn, het maken van de keuze om je vervoer zelf te doen of uit te besteden, helpen bepalen welke incoterms je het beste kan gebruiken en starten en uitbreiden van export. Onze adviseurs werken altijd op een manier die bij jouw onderneming past
.

Onafhankelijk specialistisch advies

Onze onafhankelijke adviseurs komen rechtstreeks uit het werkveld. Hun specialistische kennis, aangevuld met praktijkervaring uit meer dan honderden adviezen per jaar, zorgt ervoor dat zij als geen ander weten hoe zij bedrijfsambities om moeten zetten naar resultaat. Daarnaast zijn zij omringd door een groot netwerk van experts in de logistieke wereld.

Van automatisering tot verkeersplan

Of het nu gaat om de nieuwbouw of herinrichting van je magazijn, het automatiseren van het logistieke proces, het opstellen van een verkeersplan of het verbeteren van de magazijnveiligheid. Onze adviseurs werken altijd op een manier die bij jouw onderneming past.

bedrijfsadviesopdrachten per jaar

Praktijkcases

Samen met 15.000 ondernemers zijn wij het netwerk dat al 75 jaar weet hoe in logistiek en internationaal ondernemen de winst te behalen valt.

“evofenedex: een partner die op vele facetten ontzorgt en sparringpartner is!”

Maatwerk voor iedere businesscase

  • Klankbord – binnen één dag een praktisch advies;
  • Coaching on the job – begeleiding op de werkplek;
  • Interim-management – experts begeleiden veranderingen in jouw bedrijf;
  • Onderzoek – inventarisatie, analyse, toepasbare oplossingen met een concreet actieplan.


Bij ons ben je verzekerd van onafhankelijk advies, kennis van logistieke organisatie en ruime (praktijk)ervaring met systemen. Daarbij werken we volgens stappenplan om het maximale resultaat te behalen bij de opgestelde bedrijfsdoelen.

Data en digitalisering

In de aanloop naar ICT&Logistiek deden we een grootschalig onderzoek naar de huidige staat van data en digitalisering en gebruik van realtime data in hun huidige processen. De uitkomst? Werk aan de winkel.

Onder andere deze bedrijven gingen je voor: